miércoles, 21 de octubre de 2015

CATA DE CORTOS CARDOTERROR


DÓNDE: CARDEDEU

FECHAS: 22 OCTUBRE 2015

ACTIVIDADES:
Por sexto año consecutivo, tendremos una sesión de cortometrajes previa al Cardoterror, en Tarambana. El jueves 22 de octubre, a partir de las 22:00 h., Proyectaremos una selección de cortos cedidos por el festival Cryptshow Apología del Terror de Badalona. Serán los siguientes:

GHOST TRAIN
Any 2013 - Irlanda - Director: Lee Cronin - Durada: 17'
Un cop l'any, els germans distanciats Michael i Peter fan un pelegrinatge a l'antic pati de fira on el seu amic Sam va desaparèixer quan eren nens . Les seves vides han estat marcades pel que va passar el dia en què el seu amic va ser succionat dins del tren fantasma per no tornar mai més. Aquest any, en Michael té alguna cosa a dir-li a Peter sobre l'incident, una cosa que canviarà les seves vides encara més que aquell fatídic dia fa 30 anys ...

NADA S.A.
Any 2014 - Espanya - Director: Alberto Pintó - Durada: 15'
Carlos porta anys a l'atur i està desesperat després de fracassar a totes les entrevistes de treball a les que es presenta. Un dia veu un anunci d'una empresa anomenada NADA S.A. que busca un candidat que vulgui cobrar per no fer res. Carlos aconsegueix la feina, però aquell dia li canviarà la vida.

INQUILINOS
Any 2014 - Espanya - Director: Jaume Balagueró - Durada: 8'
Una jove parella es muda a un antic edifici de la ciutat, però aviat descobriran que el seu niu d'amor amaga secrets difícils d'explicar, inclús pels tècnics del gas.

CARADECABALLO
Any 2015 - Espanya - Director: Marc Martínez - Durada: 8'
Thriller, terror, comèdia, ciència ficció i drama animal amb 20€ de pressupost i protagonitzat pel director i la seva avia.

SALE GUEULE
Any 2014 - Canadà - Director: Alain Fournier - Durada: 17'
Loïk, un misteriós mariner de rostre desfigurat, arriba a un far aïllat on coneix un home d'aspecte inquietant i molt mal geni. Aviat, els dos homes es troben assetjats per una estranya tormenta.

THE STOMACH
Any 2014 - Gran Bretanya - Director: PH Devies - Durada: 9'
Frank ha tingut suficient. És un mèdium amb un únic i grotesc mètode per contactar amb els morts què està posant en perill la seva vida, així que ho vol deixar. Però altres, vius i morts, tenen els seus propis plans.

Detalles:
Jueves, 22 de octubre a las 22:00
Tarambana - Espai Cultural i Gastronòmic
Carrer Bellsolar cantonada Carrer Barcelona (Barri L’Estalvi), 08440 Cardedeu
El Tast de Curts previ al Cardoterror.
Curtmetratges cedits per Cryptshow Festival de Badalona.

ENLACES:
http://tarambana.cat/cardoterror/

No hay comentarios:

Publicar un comentario